Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Team Finland Kosovossa - Suomen suurlähetystö, Pristina : Team Finland

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Pristina

Str. Perandori Justinian No. 111, Pejton
10000 Pristina, Kosovo
Puh. +383 38 737 000, S-posti: sanomat.pri@formin.fi
English | Suomi | Svenska | facebook
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Team Finland Kosovossa

Team Finland -verkosto edistää Suomen asiaa maailmalla: suomalaisten yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa. Verkosto kokoaa yhteen näiden alojen toimijat ja palvelut. Verkoston ytimen muodostavat näillä aloilla toimivat valtiorahoitteiset organisaatiot kuten ministeriöt, edustustoverkko, Finpro, Tekes, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit, Finnvera, Finnfund sekä maakunnalliset, ELY-keskusten varaan rakentuvat kansainvälistymispalvelut.

Team Finland -verkosto auttaa yritystäsi kansainvälistymään, kasvamaan ja menestymään maailmalla. Lisätietoa palveluista kansainvälistyville yrityksille:

palvelut.team.finland.fi.

Team Finland -yhteyshenkilöt Kosovossa

Koordinaattori:

Pia Stjernvall, Ulkoasiainneuvos

Pia.Stjernvall@formin.fi

Team Finland -toimijat Kosovossa

Team Finland -verkoston tavoitteet Kosovossa

Suomen ja Kosovon kaupallis-taloudelliset suhteet ovat toistaiseksi melko ohuet. Suomen Pristinan suurlähetystön tavoitteena on kuitenkin parantaa suomalaisyritysten toimintamahdollisuuksia pidemmällä aikavälillä. Tämä tarkoittaa mm. suomalaisosaamisen esiintuontia ja markkinointia vierailujen sekä erilaisten tapahtumien yhteydessä. Käynnissä olevien Twinning-projektien puitteissa voidaan edistää suomalaisyritysten tunnettavuutta.

Team Finland –verkosto toimii Kosovossa joustavasti ja sitä sovelletaan paikallisiin olosuhteisiin. Julkisuusdiplomatia on tärkeä osa viennin- ja kaupanedistämistoimintaa. Eri EU-instrumenttien kautta harjoittaman julkisuusdiplomatian myötä Suomen näkyvyys ja edustuston maine monipuolisena ja aktiivisena toimijana on lisääntynyt kaikilla yhteiskunnan tasoilla Kosovossa.

Suurlähetystön panoksen ohella suomalaiset kriisinhallinta- ja siviilikriisinhallintatoimijat tekevät arvokasta työtä Kosovossa. Twinning- ja TAIEX –toimintojen avulla Suomi tukee paikallisia hallintorakenteita ja auttaa Kosovoa sen EU-valmiuksien kehittämisessä.

Lisätietoa

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 14.2.2018


© Suomen suurlähetystö, Pristina | Tietoa palvelusta | Yhteystiedot